Terméktapasztalatok

Mosás vadgesztenyével:

1: A folyékony mosószer nálam szép tisztára mossa a ruhákat, a színesek csak a gesztenyefőzettel foltmentesek lesznek, a színek ragyogóak. A fehérek mellé rakok 2 evőkanál mosószódát, ők is szép tiszták és fehérek mindig. Öblítőként én higított almaecetet használok, bár talán még ezt is elhagyhatnám...

2: Öt (5!) adag ruhát mostam ki ugyanavval az adag vadgesztenyével és tényleg tiszta lett! 40-60 fok közötti mosások voltak. Kíváncsi vagyok, hogy belefér-e a hatodik? :) Intenzitásra és mennyiségre úgy néz ki, ugyanannyit tud, mint a mosódió. Fantasztikus! 5 kiló ruhához 5 db gesztenyét használtam, olvastam, hogy a közepesen szennyezett ruhákat tisztára mossa és tényleg! A szaponintartalma miatt ugyanúgy habzott a víz, mintha mosódióval mostam volna. Nem kell feltétlen indiai mosódiót venni, csak a parkban szedsz néhány darab gesztenyét. :) Tapasztalatom szerint a ruhák lágyabbak lettek.

3: Nem hittem benne, hogy működik, de egy tesztet megért a dolog. Színes ruhákat mostam vele, amit bőven tarkított zsír, kakaó és egyéb koszfolt. 5 darab vadgesztenyét forrásban lévő vízbe tettem, és otthagytam kb. 20 percre. A gesztenyék megszívták magukat, és így már félbe tudtam őket vágni. A félbevágott darabokat egy fél zokniba tettem, amit összecsomóztam. Öblítésre ecetet használtam.

És lőn, a ruhák tiszták lettek. Ha nagyon koszosak, nem árt a gesztenye mellé egy kis nátrium-perkarbonátot betenni a mosószer adagolóba, ettől a makacs foltok is eltűnnek. Bár én eddig mindössze két alkalommal használtam, a leírások szerint 4-5 mosásra elég az 5 darab gesztenye (5 kilónyi ruhával számolva).

 

 

Rózsás hidratáló arckrém:

1: Nagyon jól hidratálja az arcbőrömet, most nem szárad ki így télen a hidegben sem. Anyukám is kér egy tégellyel, mert kipróbálta az enyémet és azt mondja, hogy érezhetően ápolja az arcát, nagyon kellemes érzés használni.

2: Síelés alatt az arcomat és a számat is ezzel kenegettem és egyáltalán nem száradt ki, pedig eddig bármit próbáltam, még mindig kiszáradt a szám a hidegben. Szuper!

 

Gyógyító kézkrém:

1: Egész nap hidegben vagyok, teljesen ki van száradva a kezem, nem győzöm kenegetni egész nap. Mikor elkezdtem használni a kézkrémet, már a körmeim is ki voltak sebesedve. Pár nap használat után a kezem láthatóan és érezhetően hidratált és meggyógyult a körmöm is!

2: Szilveszterkor órákat mászkáltunk az utcán a belvárosban, buliztunk. Másnap szinte fel volt repedezve a szám széle a hidegtől, de csak kétszer kentem be a kézkrémmel és teljesen rendbejött!

 

Körömvirág kenőcs:

1: Évek óta küszködöm a láb- és körömgombával, sok mindent kipróbáltam már, de egyik drága szer sem segített eltüntetni. A körömvirág kenőcs kb. 1 hónap rendszeres kenegetés után a lábamat szinte teljesen rendbetette, a körmömön pedig már nől le a gombás rész, kis idő múlva teljesen szép, új körmeim lesznek! :)

 

Kókuszolaj: 

1: A világ legjobb sminklemosója! Sok terméket kipróbáltam már, de egyik sem szedte le a sminket ilyen könnyen...és ráadásul olyan jó illatom is van!!! :)))))

2: Hajmosás előtti este bekenem a fejbőrömet kókuszolajjal, nagy sállal körbetekerem a fejem, hogy ne olajozzam össze az ágyneműt. Másnap megmosom a hajam és már az első alkalommal sokkal, de sokkal egészségesebb kinézete volt a hajamnak és könnyen kezelhetővé is tette. 

3: Kókuszolajjal kenem be az orromat, mikor kicsit náthásabb vagyok és kipirosodik. Hamar el is múlik a szárazság és imádom ezt a kókuszillatot! :)

 

Hajzselé:

1: Én a lenmagos recept szerint készítettem el a hajzselét, rém egyszerű és NAGGGYON SZUPER!!!! :D

   Nem ragad, nem hullik a hajam tőle, inkább sokkal szebb lett és igen kevés kell belőle egy-egy alkalommal!